VisitÆrø
Julemarked Ærøskøbing

Magisk juletid på Ærø

Jul på Ærø er en helt særlig oplevelse. Julen er for mange indbegrebet af hygge, og på Ærø lever den opfattelse i bedste velgående. Oplev selv stemningen til de mange julemarkeder eller mærk varmen fra de mange oplyste vinduer. Mangler du julestemning, så besøg Ærø i december.

På Ærø lever juleånden i bedste velgående

Et glimt af et festligt juletræ igennem frostpyntede vinduer, duften af hjemmebagte æbleskiver på Ærø-måden med den traditionelle sveske i midten, rødkindede børn og voksne i de hyggelige brostensbelagte gader godt pakket ind i uldhuer og vanter og bærende på juleindkøb og smittende julehumør.

På Ærø har man sine egne traditioner for, hvad der skal til, før det bliver rigtig jul. Her er der ingen storcentre til at tage fokus fra julens inderste væsen: samvær, omtanke og omsorg – og mest af alt: hygge.

Ingen stress eller storcentre

Ja, på Ærø går man hele vejen – ikke når det kommer til stress og jag – men når det gælder om at samles omkring en varm kop glögg, et juletræ, der skal tændes, en pepernød, der skal bages eller en engel, der skal juleklippes.

Overalt i stalde, entréer og garager dukker der små og hyggelige julemarkeder op, fyldt med hjemmestrik, dekorationer og gaveidéer og i byerne samles man til større markedsdage. Mørket oplyses af de mange julelys, der pryder buske, træer og huse og gør en kold tid mere varm.

Juletiden på Ærø byder på...

Glædelig jul fra Ærø - gaver med klistermærke

Julegaver med mere mening

Vi vil så gerne, at I bliver lidt længere...

Hvorfor ikke udvide julehandlen med et lille juleophold i de hyggeligste og mest julede rammer på Ærø?