Gå til indhold
Kyststi-skilt ved kysten på Ærø

På vandet og ved kysten

Foto: Daniel Villadsen

Vandsport er oplagt ved Ærøs kyster! Her finder du et overblik over de aktiviteter, Ærø byder på langs den 88 km lange kystlinje.

Kajak & SUP

Ærøs kyster er oplagt til kajak og SUP. Ved de tre store byer finder du lavvande og bugter med meget få bølger. Du kan leje udstyr hos Ærø Kajak & SUP, og hvis du har udstyr med selv, kan du leje plads i vores lokale kajakhus i Ærøskøbing.

Bådudlejning

Lej en båd og vær kaptajn for en dag! - eller bliv sejlet rundt i Det Sydfynske Øhav af Ærø Boat Charter. Hos Ærø Kajak & SUP kan du leje kajakker og SUP-boards samt få undervisning i how-to.

Strandene

Hos de fleste starter en livslang kærlighed til Ærø på stranden. For strandene på Ærø er fortryllende; hver på sin måde. Hver af Ærøs tre hovedbyer har børnevenlige sandstrande med krystalklart badevand og sandbund, men du finder også mange andre fine strande langs den 88 km lange kystlinje.

Eriks Hale Strand

De ærøske strande

Foto: Michael Fiukowski & Sarah Moritz

Surfspots

Trods Ærøs mindre omfang finder du hele fire gode surfspots fordelt rundt omkring på øen. Med kun 9 km på tværs er der altid kort til næste spot, hvis vinden skifter.

Share your #Ærø moment: