Gå til indhold
Shopping på Ærø

Shopping & byliv på Ærø

Foto: Freja Kock Christlieb

På Ærø finder du meget få kædebutikker. I stedet kan du besøge fx nichebutikker i autentiske bygninger eller gårdbutikker i smukt ombyggede lader. 

Shopping på Ærø
Foto: Freja Kock Christlieb
Shopping, den gamle isenkram, ærøskøbing
Foto: Freja Kock Christlieb

Lokale butikker

Shopping på Ærø er en sanseoplevelse. Her går du på opdagelse i smukke, gamle bygninger, og udbuddet varierer fra håndlavede jakker til sæbe af lokal produktion til delikatesser fra Ærø og omegn. Ikke to butikker er ens, men stemningen er altid god og tonen uformel.

Søby på Ærø

Marstal på Ærø

Ærøskøbing på Ærø

Ærøsk onlineshopping

Nåede du ikke at få noget med hjem fra Ærø (eller er du løbet tør), kan du altid putte i kurven hos de ærøske webshops. Vi har samlet et overblik til dig herunder.

Hvad søger du?

Du finder både livsstil, møbler, (kunst)håndværk, lokale smagsoplevelser, gode gaveideer, loppemarkeder, genbrugsbutikker, outlets, gårdbutikker og meget andet på Ærø.

Gå på opdagelse i Ærøs tre største byer

I Ærøs tre største byer - Marstal, Ærøskøbing og Søby - er der masser at gå på opdagelse efter. Læg fx mærke til de smukke håndskårne skilte i Ærøskøbing. Eller bevæg dig gennem Marstals små snorrer. Og sæt dig på havnen i Søby - sammen med de lokale - når færgen kommer ind. Dét er en oplevelse i sig selv.

Smag på Ærø

Mange af de lokale butikker ligger side om side med hyggelige restauranter og cafeer. Her kan du hvile benene og nyde god mad og drikke. Du kan også besøge de mange lokale producenter, hvor du både kan sanse og smage.

Share your #Ærø moment: