Gå til indhold
Solsikkemark

Foreningen Ærø Turist & Erhverv

Foto: Conny Kock

Ærø Turist & Erhverv er etableret for at fremme turisme- og erhvervsudviklingen på Ærø ved at forene økonomiske og faglige ressourcer på tværs af øen.

Foreningsarbejdet

Ærø Turist & Erhverv arbejder dagligt med erhvervsudvikling og med at synliggøre Ærø, ikke kun i Danmark men i hele verden. Det kræver knowhow, digital kundskab og et konstant vågent øje.

Kontorets medarbejdere er, med en enkelt undtagelse, bosiddende på øen og til at få fat i, når du har brug for en snak, har et spørgsmål eller gerne vil have råd og vejledning.

Du gør en positiv forskel for både den fælles markedsføring af vores skønne ø og arbejdet med at fremme erhvervet på Ærø, når du er medlem af Ærø Turist & Erhverv.

Vi er en mindre kommune, og vi skal derfor gøre os ekstra umage for at gøre opmærksom på os selv og vores ønsker. Det er over for alle lige fra turister til medlemmer af Folketinget, der ikke må glemme Ærø og vores behov. Det kan vi bedst gøre, når vi står sammen og kan tale på vegne af flere hundrede medlemmer.

Du kan altid få råd og sparring om udvikling af din virksomhed og finansieringsmuligheder hos Ærø Turist & Erhverv. Vi er selv opmærksomme på at komme med input til dig, når vi synes, at noget kunne være relevant, men tøv ikke selv med at hive fat i os.

Ring, mail eller kig forbi. Hvis vi ikke selv har svarene, så kender vi nogen, der har.

Vi har mange forskellige typer af medlemskaber afhængig af din virksomheds størrelse eller om du er nystartet iværksætter, er forening eller privatperson.

Medlemsfordele
Grå pil (stor)

• Netværksmøde for handels- og erhvervsforeninger på Ærø (forår og efterår)
  • Generalforsamling 2022