©  Foto:

Børneaktiviteter på Marstal Søfartsmuseum

Øhøj skipper! Marstal Søfartsmuseum er selvfølgelig også for børn.

Museumsdelen på Marstal Søfartsmuseum rummer en lang række "barnlige" elementer. Kig fx på de spændende modelskibe, stå selv ved roret på en coaster, kravl ned i en lukaf og tjek de mange underlige ting, der er hjembragt fra fjerne lande.

Der er også en række andre børnevenlige elementer på museet. Dem får du herunder.

Skibsbygning af genbrugsmaterialer

I skolernes ferier er der gratis skibsbygning af genbrugsmaterialer i kælderen på Marstal Søfartsmuseum (så længe lager haves).

Slip fantasien løs! I finder både pap, papir, træ, knapper, fjer, og alt muligt andet, som I kan bruge til at være rigtig kreative.

Søfartsbogen og Anker

I museets søfartsbog finder I en god ven i Anker, som I kan løse små opgaver sammen med hele vejen igennem museet og dermed blive klogere på skibe og søfart. I kan tilmed få en tatovering og et nyt navn - ligesom de rigtige sømænd, når de står til søs!

Martha og madpakker i museumsgården

Når I er færdige med kigge jer omkring på museet, kan I gå ombord på det gode legeskib Martha, der ligger trygt i museets gård.

I kan også nyde den medbragte mad i gården, hvor der er opstillet borde og stole.

Museusmgården rummer desuden en legeplads, hvor I kan prøve kræfter med forskellige former for maritime elementer. I kan fx kravle op i en høj mast og kigge udover "verden".