Gå til indhold
©  Foto:

Søby Lystbådehavn

Søby Lystbådehavn er både veldrevet og hyggelig. Havnen tilbyder gode faciliteter, bl.a legeplads samt smuk og hyggelig udendørs grillplads med picnicbænke og kogehus. Derudover finder du indkøbsmuligheder i gåafstand. 

Søby Lystbådehavn er privatejet og både veldrevet og hyggelig. Havnen tilbyder gode faciliteter, bl.a legeplads kombineret med grillplads, picnicbænke og kogehus, så du nemt kan tilberede aftensmad, mens børnene leger. I gåafstand finder du både Dagli’ Brugsen, som har et særdeles bredt varesortiment samt Finn’s Bageri & Café med dansk bagværk af den allerbedste kvalitet. Faktisk tager mange øboer gerne turen til Søby for at kunne nyde Finns bagværk til både morgenmaden og kaffen. Søby Havn er en fiskeri- og industrihavn med Søby Værft som omdrejningspunkt, så du vil kunne opleve store coastere og fiskekuttere på vej ind i havnen.

Havnepenge

På Ærø er vi glade for at hilse på vores gæster. Derfor finder du ingen betalingsautomater i vores lystbådehavne. Betaling sker i stedet til en havneopkræver, der kommer rundt på alle broer hver morgen og aften. Du kan betale kontant (DKK og EURO) og med dansk eller udenlandsk kreditkort.

Praktiske oplysninger om anløb af havnen:

Dybden i indsejlingen til Søby Havn, i Industribassin og i 5 m-svajeområdet er ændret til 4,8 m. Havnen består af 3 bassiner, værft i den vestlige del, fiskerihavn og færgehavn i sydøstlige del samt lystbådehavn i øst.

Kapacitet 225 både - Søkort 170
pos.: 54* 56,54' N - 10* 15,65' E