VisitÆrø
Jørbæk Strand
Jørbæk Strand

Sommerferie på Ærø

Sommerferie på Ærø er ferie for alle aldre. Her skaber I jeres egne sommerminder, og på Ærø er der masser af plads til netop det.

Gade i Ærøskøbing

Video: Sommer på Ærø

Sommerferie på Ærø skaber varige minder

Vi ved ikke, om det er børnenes krabbevæddeløb og de lange dage på stranden, der gør det? Eller de lokale sommerfester, de hyggelige gågader og sommerens koncerter måske? Det kan også være solnedgangene ved Voderup, roen og nærværet eller aftenturene i den ærøske natur?

Det vi ved er, at sommerferie på Ærø er skabt til gentagelser. Og vi ved, at sommerferie på Ærø skaber varige minder.

Vester Mølle i Søby

Sommeren er den livligste tid på Ærø

Blomstrende stokroser pynter de gamle huse. Solen står højt på himlen, og havglitteret får øhavet til at skinne. Det er festivaltid, og byer og havne summer af mennesker og musik.

Gallerier, gårdbutikker og loppemarkeder holder åbent, og overalt møder du cyklister, der udfordrer øen i et behageligt tempo. Havnene er fyldt med lystbåde, der ligger side om side i det stille vand.

SUP ved Vester Strand
På cykel ved Lille Rise

Danmarks svar på Hawaii

Der er liv og latter på strandene, hvor det glasklare vand kan blive næsten lige så smaragdgrønt som på et postkort fra Hawaii.

Stemningen er afslappet og de mange sommergæster til trods, kan du på Ærø altid finde et fredeligt sted med plads til blot at være.

Sommeroplevelser

Mere sommer på Ærø...

Ærøskøbing by
Østergade i Ærøskøbing

Book sommerferie på Ærø