Gå til indhold
Glædelig Jul fra Ærø

Julegaver med mere mening

Foto: Ane Katrine Vig

Når du handler lokalt på Ærø, handler du med små lokale erhvervsdrivende. Det gør en forskel og det giver mening. Ikke bare for dem, men også for dig og for hele Ærø. For hver gang du handler lokalt, er du med til at sikre et fortsat levende samfund på Ærø.

Den lokale handel er livsvigtig

Julen er for de fleste et tidspunkt, hvor familien og de nære relationer er i fokus og dyrkes med ekstra intensitet. På Ærø rækker det nære ud over den umiddelbare familie.

For i et lille ø-samfund er det tydeligt, at vi er afhængige af hinanden, og dermed også er en del af noget større end os selv. Et samlet hele, der kun består med fælles opbakning.

På Ærø har vi et varieret og bredt handelsliv, som er medvirkende til, at Ærø er et sted, der ikke blot er værd at besøge, men også at bosætte sig. For at fastholde det, er den lokale handel livsvigtig.

Foto: Photo by Darlie

Inspirerende julehandel og god service

Når du køber julegaverne på Ærø, bidrager vi med en lille hilsen fra hele Ærø til dig, der handler på vores ø: Du finder nemlig et lille klistermærke med teksten ”Glædelig jul fra Ærø” på gaverne. En lille hilsen, vi tror på, vil vække glæde mange steder.

Har du brug for inspiration og gode gaveideer, så kig forbi en af de ærøske forretningsdrivende.

De fleste sender også gerne dit julegaveindkøb, hvis du ikke når at ses med de heldige modtagere inden juleaften.

Har du muligheden, synes vi, at du skal besøge Ærø og opleve på egen hånd, at nærværende service stadig lever i bedste velgående her.

Købt på Ærø

På Ærø går vi op i god kvalitet. Også når det kommer til de varer og produkter, som de mange ærøske butikker dagligt sælger ud af fra bl.a. webshops og gårdbutikker. Du finder både gode gaveidéer og dagligdagens nødvendigheder.

Share your #Ærø moment: