Liv i lystbådehavn på Ærø

Ærø er et ægte sejlerparadis

Foto: Bjørg Dalheim

På Ærø finder du alt fra små hyggelige jollehavne med fred og ro til større lystbådehavne med alskens moderne faciliteter i gåafstand fra badestrand, restauranter, butikker og byliv. De tre største lystbådehavne finder du i hhv. Marstal, i Ærøskøbing og i Søby.

Marstal Havn & Marina

Marstal har Ærøs største marina med alle ønskelige faciliteter, og i behagelig gåafstand fra byens hjerte og Eriks Hale – en dejlig badestrand med fotogene badehuse i alle farver.

Ærøskøbing Havn & Marina

Ærøskøbing Marina er veludstyret med alle faciliteter inkl. legeplads, grillplads og minigolfbane, og i gåafstand ligger den velbesøgte badestrand Vester Strand med de ikoniske badehuse.

Søby Havn & Marina

Søby Lystbådehavn er både veldrevet og hyggelig. Havnen tilbyder gode faciliteter, bl.a legeplads samt smuk og hyggelig udendørs grillplads med picnicbænke og kogehus. Derudover finder du indkøbsmuligheder i gåafstand.

Kleven Havn

På Ærøs nordkyst ved landsbyen Ommel finder du Kleven Havn, som er en  lille hyggelig havn, der har bevaret sin atmosfære og et maritimt miljø. Et godt alternativ til de store lystbådehavne.

Oplev Ærø

På Ærø er busserne gratis, hvilket giver dig rig mulighed for at opleve hele øen - også som lystsejler. Og det uanset hvilken havn du vælger som base.

Oplev Ærø på din måde

Der er mange måder at opleve Ærø på. Uanset, finder du her en lang række forslag til at nyde Ærø mest muligt.

Gratis busser på Ærø

På Ærø er bussen gratis for alle hele året. Den kører hele øen rundt flere gange om dagen - også i ydersæsonerne.