VisitÆrø

Ærøs årstider

Hvis vi absolut skulle vælge en yndlingsårstid på Ærø, ville det være... Åh, vi kan ikke vælge! Vi elsker jo Ærø året rundt. Du er bare nødt til at komme fire gange. Ærø er altid et besøg værd.

Cykling i Skovby

Forår

Beach houses on Vesterstrand

Sommer

Efterårsmorgen ved Jomfrustien

Efterår

Bro med sne på | Vinter

Vinter

Foråret på Ærø er en helt særlig oplevelse. Øen vågner brat af vinterdvalen og gør klar til sommer. Stemningen er både forventningsfuld og afslappet. Fuglene kvidrer og is-køerne er endnu til at overskue.

Sommeren er Ærøs ubestridte højsæson. Det vrimler med liv og glade dage, solen skinner, vandet er badevenligt og isene smager himmelsk. Hvis du besøger os om sommeren, garanterer vi for gode sommerminder.

Efteråret på Ærø kan være barsk med sine store bølger og træruskende storme og samtidig mild med sine blide vinde og smukke solnedgange. Den ærøske natur falmer stille og har et nyt og smukkere udtryk hver dag.

Vinter på Ærø er en magisk tid, du bør unde dig selv at opleve. Selv uden sne er Ærø den smukkeste vinterkulisse med betagende solnedgange, hyggelige bymiljøer med funklende lys i hvert vindue og frisk luft uden sidestykke.